Actualitate

Accident rutier cu blocaj feroviar

Mai multe trenuri au ramas blocate ieri după-amiază, în gările de pe Valea Prahovei, după ce şoferul unei basculante, aflate pe DN 1, nu a mai luat o curbă, a intrat pe contrasens, a rupt balustrada şi ajuns pe calea ferată. Incidentul s-a produs chiar în apropierea gării din Sinaia. Şoferul conducea unul dintre utilajele implicate în lucrările de reabilitare urbană de la Sinaia, iar martorii spun că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive pe carosabilul umed. Traficul rutier şi cel feroviar, pe sensul Predeal – Câmpina, a fost blocat mai bine de o oră.

La faţa locului au sosit echipaje de la ISU şi reprezentanţi CNADNR, care au încercat să scoată basculanta de pe şine cu ajutorul unui utilaj greu. În cele din urmă basculanta a putut fi scoasă de pe linia ferată cu ajutorul unei macarale de mare tonaj.

Incidentul nu a fost unul singular, un alt şofer care circula cu viteză pe Posada, nu a ţinut cont de carosabilul umed şi s-a răsturnat cu maşina într-o râpă, mai bine de 20 de metri. Bărbatul aflat la volan a ajuns la spital cu mai multe contuzii la cap şi torace.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co