Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Accident urmat de carambol

Accident tragic urmat de carambol pe DN 1, ieri seară, în zona Movila Vulpii. Un bărbat aflat în traversare prin loc nepermis a fost lovit mortal de un autovehicul condus de un bucureștean. După impact, șoferul a tras imediat pe dreapta, dar din spate, alți doi conducători auto surprinși de cele întâmplate au intrat în carambol. În urma impactului, primul dintre autovehicule a fost proiectat într-un autotren staționat în afara șoselei.

În urma carambolului, un conducători auto a suferit leziuni la față și piept, iar un altul și-a rupt o mână. O a cincea mașină a fost avariată după ce a călcat peste resturile împrăștiate pe șosea în urma producerii accidentului și chiar și polițiștilor le-a fost greu să stabilească dinamica evenimentului.

La locul evenimentului rutier a sosit și prefectul de Prahova, Rodica Paraschiv, unul dintre șoferii implicați fiind fratele său. Pietonul decedat nu avea acte de identitate asupra sa și se presupunea că este o persoană fără adăpost. Până astăzi după-amiază polițiștii nu-l identificaseră.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co