Actualitate

Accidente trase la indigo

Culmea ghinionului pentru un localnic din Comarnic! Gospodăria i-a fost distrusă după ce două mașini au plonjat de pe DN1, direct în curtea sa. Accidentele, parcă trase la indigo, s-au petrecut in cartierul Posada, într-o curbă extrem de periculoasă, la un interval de numai o oră. In primul caz, un autoturism care se îndrepta de la Brașov spre Ploiești a sărit prin gard si a ajunst în curte. Șoferul și pasagerul din dreapta au avut mare noroc. Mașina a plonjat mai bine de zece metri și s-a oprit într-un pom la doar jumătate de metru de casă. Dupa nici 45 de minute, o altă mașină a ajunst în același loc, spre spaima propietarilor care au avut și de această data mare noroc. Autoturismul a fisurat o țeava de gaze, a rupt copacii din grădină și a sărit peste prima mașină. Culmea, și cel de-al doilea șofer susține că nu a avut viteză. Soția lui, care ocupă locul din dreaptă a suferit mai multe leziuni la cap și a fost transportată de urgență la spitalul din Sinaia.
Localnicii au gospodăria distrusă. Speră ca responsabilii de drumurile naționale să monteze în zonă parapeți de protecție.
Ambii șoferii au fost testați cu aparatul etilotest și nu consumaseră alcool. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili care sunt cauzele care au dus la producerea celor două accidente, iar duminica dupa-amiaza au montat parapeti de siguranta in zona.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co