Imobiliare Valea Prahovei
Facebook

Achizitie pe criza financiara

CSM Ploiesti s-a prezentat in deplasarea de la Odorhei cu cel mai nou jucator. Echipa de handbal masculin a reusit sa-l inregimenteze pe Claudiu Dediu. Interul de 33 de ani a semnat un contract pana la finele sezonului si a debutat in prima etapa a returului. Daca baietii mai au de jucat, in schimb, fetele sunt in vacanta pana pe 9 decembrie datorita faptul ca Romania va juca la Campionatul Mondial din Danemarca. Atat baietii cat si fetele spun ca sunt afectati de lipsa banilor deoarece handbalul reprezinta munca lor.
Conducerea clubului a purtat discutii cu toata lumea si spera ca toti sportivii sa fie, in perioada urmatoare, cu banii la zi. Managerul Cristi Nica vine din fotbal si este obisnuit cu lipsurile.
Pe linga rezolvarea problemelor financiare, handbalistele Ploiestiului spera sa scape si de ghinioanele accidentarilor. Ionela Dinu si Elena Serban sunt ultimele victime, Curtean-Balaban trebuie sa revina, iar Alla Sheiko a reintrat, in victoria cu Alba Sebes, dupa o absenta de 8 luni de zile.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co