Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Acţiune de sprijin pentru o fetiţă de 4 ani, care suferă de tetrapareză spastică

Info Ploieşti City, în colaborare cu DJ Kabal, CSM Ploieşti şi clinica de Kinetoterapie Recuperare Medicală „Profesor Nelu Olteanu” Bucureşti a organizat, duminică, evenimentul caritabil intitulat „Facem mişcare pentru Maria Andreea Oprea”, o fetiţă de 4 ani diagnosticată cu tetrapareză spastică.
Timp de aproximativ trei ore, pe esplanada Sălii Sporturilor „Olimpia“, au avut loc demonstrații ale sportivilor de la CSM Ploieşti (secţiile de handbal, box şi patinaj-role) şi demonstraţii de kick boxing realizate de sportivii de la Ciprian Ardeleanu TEAM şi Florin Ghiţă Academy.
Nu au lipsit nici momente de dans oferite de majoretele trupei „Happy Dance” şi formaţia de dans „Dia Fun”, muzica live cu Fratele Tase, Dudu, Clubul Artist (profesor Roxana Furtună), Fabiana Vuţă şi Mihai Dragoş.
Evenimentul a fost organizat cu sprijinul: SGU Ploieşti, ISU Prahova, Jandarmeriei Prahova şi Poliţiei Locale Ploieşti şi a beneficiat de sponsorizări din partea Maspex Romania, H2ON.COM, RoEvents.ro, Four Star Pizza şi Ploieşti Shopping City.
Parteneri media au fost Valea Prahovei Tv, Ziarul de Ploieşti.ro şi Prahova-News.ro.
Oprea Maria Andreea este o fetiţă în vârstă de 4 ani, din Bucureşti, care suferă de tetrapareza spastică, micuţa având nevoie urgentă de o operaţie la o clinică privată din Turcia. Operaţia, tratamentul, recuperarea, cazarea şi transportul costă aproximativ 100.000 euro.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co