Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Acțiune de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor, la Comarnic

Posesorii de animale de companie din Comarnic au acum șansa de a-și steriliza în mod gratuit pisicile și câinii, în cadrul unei acțiuni care va avea loc săptămâna viitoare.
Demersul este realizat de Primăria Orașului Comarnic, în colaborare cu Asocia Hope for Romania Strays și se adresează tuturor locuitorilor de aici care posedă câini sau pisici și doresc să îi sterilizeze în mod gratuit.
Acțiunea va avea loc în data de 6 octombrie, la centrul SMURD din zona Pieței Comarnic, în intervalul orar 09:00 – 13:00. Astfel, timp de patru ore, o echipă de medici veterinari specialiști își vor pune în mod gratuit serviciile la dispoziția iubitorilor de animale din localitate, garantându-le că operațiile de sterilizare vor fi efectuate în mod profesionist.
Potrivit anunțului făcut de Primăria Comarnic, cei interesați fie să obțină informații despre această acțiune de sterilizare gratuită, fie să se programeze sunt rugați să sune la numărul de telefon 0725949288.
Așadar, dacă aveți câini sau pisici pe care doriți să le sterilizați puteți face acest lucru fără niciun cost, în cadrul acțiunii organizate în data de 6 octombrie, la Comarnic. Profitați și sterilizați-vă gratuit animalele!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co