Imobiliare Valea Prahovei
Sanatate

Acuze de malpraxis la Maternitatea Ploiesti

O familie din comuna prahoveana Gherghita acuza medicii de la Maternitatea Ploiesti ca le-au mutilat copilul nou-nascut. Fetita lor s-a nascut sambata cu o greutate de 3,200 kg, dar s-a blocat la iesirea din pantecul mamei. Tocmai de aceea, pentru a nu pune in pericol viata femeii si a copilului ei, medicii au rupt mana micutei, o procedura utilizata in astfel de cazuri. Familia a facut reclamatie la Colegiul Medicilor si sustine ca abia cand a trebuit sa scoata copilul din maternitate i s-a comunicat problema micutei.
Conducerea maternitatii ploiestene sustine, insa, ca ceea ce s-a intamplat cu micuta nu este ceva rar si ca asa se procedeaza ori de cate ori copilul se blocheaza in timpul expulziei.
Desi problema nu este una care sa afecteze starea de sanatate din viitor a copilului, mama acestuia este foarte ingrijorata ca micuta ei ar putea suferi de pe urma procedurii medicale.
Familia asteapta acum un raspuns de la colegiul Medicilor. aici se va ancheta cazul si se va stabili, daca din punct de vedere medical, doctorul care a asistat la nastere se face vinovat de ceva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co