Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Administratori hoti

Incurajati de faptul ca nici altii care au facut la fel ca ei nu au patit nimic, din ce in ce mai multi administratori de bloc fura banii proprietarilor. In fiecare zi, Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova primeste reclamatii de la ploiestenii care stau la bloc ca administratorulpe care il credeau cinstit a fugit cu banii lor. Asa se face ca numai in ultmiul timp s-au strans aproximativ 20 de asociatii care au aceasta problema.
Uimitor este faptul ca din cei 15 administratori la care s-a constatat ca au delapidat banii asociatiilor de proprietari, 90% sunt femei. Tot cu o femeie administrator au patit-o si proprietarii a trei asociatii de pe strada Lacul Balea din Vest. Administratora a luat banii si acum nici nu mai locuieste in zona. La scurt timp dupa ce au constata lipsurile, oamenilor le-a fost oprita apa calda.
Ca sa nu ajungeti in aceasta situatie este bine ca macar la trei luni sa verificati toate actele asociatiei, facturile pentru utilitati si chitantele primite dupa ce s-au platit utilitatile. Daca nici aceste acte nu va lamuresc, mergeti la operatorii de servicii cu care asociatia are contracte si intrebati care este situatia la zi a platilor pentru asociatia din care faceti parte. Si nu uitati, este mai bine sa preveniti o delapidare, pentru a evita lungul drum prin justitia romana.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co