Actualitate

Admitere la master, la UPG Ploiești

La Universitatea Petrol-Gaze Ploiești a început sesiunea de admitere la programele de master. De astăzi, pânâ pe 24 iulie, candidații se înscriu, exprimându-și opțiunile preliminare, anul acesta doritorii având acces numai la 13 dintre programele postuniversitare din cadrul universității. Este vorba despre cele care țin de facultățile de Litere și Științe, respectiv Științe Economice. Conform planului educațional, pentru cele șase programe de master de la Litere sunt disponibile 68 de locuri la buget și 278 cu taxă, iar la cele șapte programe de la Științe Economice se oferă 58 la buget și 233 de locuri la taxă.
După formularea opțiunilor, luni, 24 iulie, universitatea va elinima programele la care se înscriu puțini candidați și va anunța care sunt programele de master rămase pentru susținerea admiterii. Marți, 25 iulie, candidații de la programele eliminate își vor restabili opțiunea finală, urmând ca pe 26 să fie afișate primele liste cu cei admiși.
O a doua sesiune de admitere la master va avea loc în septembrie, pentru programe din cadrul celorlalte facultăți ale UPG Ploiești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co