Actualitate

Aglomeratie la Scoala de Politie

Vor cu orice pret sa devina politisti. De aceea nu mai conteaza nici ca sunt mai mult de 5 pe un singur loc, nici faptul ca trebuie sa astepte ore in sir sa se inscrie. Este povestea a mii de candidati veniti la Scoala de politie Vasile Lascar din Campina pentru a se inscrie. Ajunsi de la primele ore ale diminetii din toate colturile tarii, cu prieteni si parintii, candidatii s-au scandalizat de timpul mult prea mare de asteptare pentru a primi legitimatia cu care vor intra in concurs. Inca de la ora 7, strazile din jurul scolii de politie au fost luate cu asalt de sutele de masini parcate de candidati oriunde se gasea vreun loc liber. De altfel, intreaga zona era aglomerata. In curtea scolii de politie, parinti si candidati, si unii si altii nervosi si obositi se revoltau fata de sistemul de inscriere.
Fata de anul trecut, IGPR a dispus ca anul acesta sa existe doar doua zile de inscriere,  nu trei, drept pentru care aglomeratia este mai mare acum. Pentru a usura sistemul de inscriere al celor 7.800 de candidati care se lupta pe cele 1.500 de locuri, conducerea scolii de politie a marit numarul de comisii la 8 la 10, dar nici asa nu s-a reusit evitarea aglomeratiei.
Conducerea scolii a precizat ca va sta pana la ce ora este nevoie pentru ca toti cei veniti azi sa se inscrie pana diseara. Miercuri se va tine vizita medicala si proba sportiva, dupa care se va intra in examenele propiru-zise in zilele urmatoare. In tara exista doar doua astfel de scoli, una in Prahova si una la Cluj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co