Actualitate

Al treilea televizor a ajuns la Cornu

A cumpărat ziarul, a completat talonul, l-a depus şi… norocul i-a surâs! Florina Claudia Boz este noua câştigătoarea a televizorului, pus la bătaie în fiecare săptămână de ziarul Infomontan de Valea Prahovei şi VP TV. De  data aceasta fetiţa care a extras biletul se numeşte Diana Gabriela Muşat. Deşi a avut emoţii şi s-a încurcat atunci când a încercat să citească numele de pe talon, micuţa câmpineancă a făcut fericită o corneancă.
Aşa cum ne-am obişnuit deja cititorii şi telespectatorii, a doua zi, dimineaţă, am luat televizorul, ne-am urcat în maşină şi am plecat către Cornu. Nu de alta, dar trebuia să-i demonstrăm doamnei Florina Boz că nu glumim şi că cel de-al treilea televizor va poposi de acum încolo în sufrageria sa. Cadoul a picat la ţanc, având în vedere faptul că în câteva zile câştigîtoarea îşi va serba ziua de naştere.
Primul televizor la Telega, al doilea la Câmpina şi cel de+al treilea la Cornu. Unde va ajunge televizorul cu numărul patru? Vom afla peste o sîptamână, timp în care puteţi cumpăra ziarul Infomontan de Valea Prahovei. În acest fel puteţi afla informaţii reale de la Câmpina până la Predeal, dar vă puteţi alege şi cu un televizor cu DVD player încorporat.
httpv://www.youtube.com/watch?v=-XNnTWfbhYE

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co