Actualitate

Alt sef,alte idei

Ultima şedinţă a Consiliului Local din Câmpina a început prin citirea unui ordin al prefectului, prin care era stabilită incompatibilitatea Jenicăi Tabacu, referitor la cele două funcţii pe care le deţinea: consilier local şi director al Muzeului Hasdeu. Pusă să aleagă, Jenica Tabacu a renunţat la funcţia de consilier, lucru care a dus şi la eliberarea funcţiei de preşedinte al Comisiei de Sănătate, Învăţământ, Cultură, Turism, Tineret, Sport, Culte şi Cultură. Aşa că trebuia numit altcineva în locul ei. Aşa că în ultima şedinţă de comisie s-a decis ca cel care va prelua atribuţiile Jenicăi Tabacu să fie Marian Dulă. Nici nu a ocupat bine locul pe scaunul de preşedinte, că Marian Dulă a anunţat că vrea să se întâlnească cu managerii cluburilor sportive, în vederea întoscmirii unor planuri de finanţare pentru anul 2010.
Va duce mai departe noul preşedinte al Comisiei de Cultură proiectele iniţiate de Jenica Tabacu? Dacă în ceea ce priveşte „Balconul Înflorit” nu există probleme, concursul având doar efecte benefice asupra imaginii oraşului, în ceea ce priveşte manifestarea „Câmpina în stil dulce”….Marian Dulă are deja îndoieli că va mai avea loc şi a doua ediţie.
După cum se pare, noul preşedinte al Comisiei de Sănătate, Învăţământ, Cultură, Turism, Tineret, Sport, Culte şi Cultură, vrea să-şi pună amprenta pe activitatea ei. Chiar dacă asta înseamnă să renunţe la unele activităţi pe care le consideră… prea costisitoare.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co