Actualitate

Altercaţie în penitenciar

Scandal între deţinuţii penitenciarului Ploiești. Poliţiştii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați cu privire la un incident de agresiune petrecut în penitenciarul din Ploiești, după ce un deținut a fost victima unei agresiuni din partea altor deținuți. Conflictul ar fii pornit, verbal, în timpul unui meci de tenis dintre deținuți, când un bărbat în vârstă de 28 de ani ar fi lovit în zona capului un alt bărbat, de 38 de ani. Persoana vătămată a refuzat transportarea la spital, acordându-i-se îngrijiri medicale la fața locului. Victima agresiunii a decis să nu depună plângere împotriva agresorului, însă în urma altercației dintre cei doi bărbați, membrii familiei unuia dintre aceștia s-au deplasat în fața penitenciarului, manifestând un comportament recalcitrant.
Pentru a restabili ordinea și liniștea publică, s-a solicitat intervenția jandarmeriei, inclusiv a jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Matei Basarab Ploiești.
Oamenii legii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale conform Legii nr.61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare totală de 10.000 de lei.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co