Actualitate

Alternativa la tradiţional

Proprietarii unităţilor de cazare de patru şi cinci stele vin cu o ofertă inedită pentru Sărbătorile Pascale, destinată turiştilor cu dare de mână. Mâncarea tradiţională este înlocuită cu adevătare delicatese culinare vânătoreşti şi mediteraneene. În afară de acest festin culinar, oaspeţii mai au parte şi de un adevărat răsfăţ: camere cu jacuzzi, tratamente pentru relaxare şi  acces gratuit la piscină. Serviciile diversificate ale hotelurilor şi pensiunilor de lux sunt la mare căutare, dovada fiind gradul de ocupare, care a ajuns la 80%. Mulţi operatori din turism au înţeles că oferta bogată înseamnă şi încasări frumoase, aşa că au lansat pe piaţă pachete pentru Paşte ce oferă alternative tentante la meniurrile tradiţionale. La o pensiune din staţiunea Buşteni, oaspeţii au fost ademeniţi în acest an cu preparate vânătoreşti. După un asemenea festin culinar, doamnele şi domnişoarele sunt invitate să se relaxeze la centrele spa, iar apoi se pot refugia în saloanele de înfrumuseţare. La o altă pensiune din Buşteni, turiştii vor fi întâmpinaţi de Paşte cu preparate mediteraneene. Bucătarii spun că scoicile, creveţii, calamarul sau caracatiţa sunt la mare căutare printre cunoscători. Şi la această pensiune, oaspeţii sunt invitaţi să savureze preparatele mediteraneene într-un cadru deosebit şi să se relaaxeze în  voie la centrele spa. În plus, cei care iubesc aerul de munte, pot servi masa într-un foişor special amenajat, care oferă o vedere superbă către Bucegi. Dacă vremea va fi frumoasă de Paşte, turiştii vor mai putea face plimbări cu bicicleta, excursii pe munte sau jocuri de paint boll.  Majoritatea pachetelor cuprind trei nopţi de cazare, iar preţul unui sejur de lux poate ajunge până la 1500 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co