Economic

Alți bani nerambursabili pentru IMM-uri

O nouă oportunitate pentru întreprinderile mici și mijlocii din țara noastră. Vor putea accesa de la stat ajutoare nerambursabile cu o valoare de până la 450.000 de lei (circa 100.000 de euro) pentru investiții, în cadrul programului Microindustrializare.
Ministerul pentru Mediul de Afaceri a publicat procedura de implementare, a acestui program care va fi lansat în perioada 21 august, la ora 10.00, modelul de plan de afaceri, lista cheltuielilor eligibile si alte documente necesare în schema de finanțare.
Cei interesați trebuie să știe că va fi deschisă o aplicație electronică pe site-ul aippimm.ro, unde se vor putea înscrie, cu planurile lor de afaceri, până la 1 septembrie anul acesta, la ora 20.00. Conform Ministerul pentru mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, există și posibilitatea de prelungire a termenului până la epuizarea bugetului alocat,
Alocaţia financiară nerambursabilă acordată în cadrul acestui program, de maximum 450.000 lei, va acoperi cel mult 90% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului, în limita valorilor maxime prevăzute pentru fiecare cheltuială eligibilă.
Autoritățile estimează că peste 150 de IMM-uri, din diverse domenii de activitate, vor putea accesa finanțare în acest an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co