Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Am ajutat si noi

Pe 8 aprilie locuitorii de pe strada Rezervoarelor au ajuns la concluzia că doar presa îi mai poate ajuta. Aşa că au sunat la redacţia Valea Prahovei TV din Câmpina şi ne-au chemat pe strada lor pentru a arătat tuturor în ce condiţii trăiesc. Mai exact să vadă toată lumea cum arată strada lor. La orele 18.00 au fost cu toţii în faţa televizoarelor şi au văzut materialul realizat de noi. Surpriza cea mare a fost, însă, când a doua zi dimineaţă, s-au trezit cu utilaje pe strada lor. Se pare că nu doar ei au văzut ştirea. Doar că, obişnuiţi ca lucrurile să se mişte cu viteza melcului, aşteptarea durând de aproximativ 7 luni, oamenii ne-au chemat din nou, pentru a se asigura că de data aceasta utilajele vor sta până când lucrarea este gata.
Pe bună dreptate oamenii nu mai au încredere în firmele care s-au tot perindat pe strada lor. Contactat telefonic de reporterul Valea Prahonei TV, patronul firmei căreia i-a fost încredinţată de această dată lucrarea, a declarat că dacă totul decurge aşa cum ar trebui, într-o săptămână pe strada Rezervoarelor va fi turnat şi covorul asfaltic. Cu toate acestea, unul dintre şoferii de pe utilaje, a spus că sunt multe probleme care trebuie remediate, probleme cauzate de firmele care au lucrat înainte pe strada Rezervoarelor.
Auzind că patronul firmei care lucrează acum pe strada lor le-a dat asigurări că în scurt timp totul va fi gata, oamenii s-au mai liniştit. Totuşi, au mai spus că peste o săptămână ne vor chema din nou pentru a vedea dacă, de această dată, cei care lucrează se vor ţine de cuvânt.
httpv://tr.youtube.com/watch?v=mFcBIPQ_I1g

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co