Actualitate

Angajați SGU d e la blocări roți, bătuți și amenințați cu moartea

Incident deosebit de grav, astăzi, în jurul orei 11, pe strada Basarabi din Ploiești. O echipă a SGU de la compartimentul Blocări, formată dintr-un bărbat și o femeie, a fost atacată de un bărbat furios că trebuia să plătească 110 lei pentru deblocarea roților, după ce acesta parcase sub indicatorul staționarea interzisă.

Cei doi angajați ai SGU sunt în stare de șoc și speriați de reacția extrem de brutală a cetățeanului, care i-a lovit și i-a amenințat cu moartea. Șoferul agresiv a intrat în mașina SGU și a încercat să-l strângă de gât pe șofer. Femeia de la deblocări s-a refugiat în sediul Trezoreriei, unde agresorul a intrat și a lovit-o cu pumnii, apoi i-a smuls telefonul din mână și i l-a aruncat în mijlocul străzii.

Șoferul SGU a fugit cu mașina după ajutor și a cerut sprijinul unui echipaj de la Poliția Rutieră, însă polițiștii l-au îndemnat să sune la 112, susținând că ei nu se ocupă de așa ceva. În ajutorul victimelor de la SGU a venit tot o echipă de la blocări roți, care a reușit să-l și filmeze pe șoferul recalcitrant.
Angajații SGU de la Compartimentul Blocări ne spun că foarte mulți cetățeni îi înjură și îi agresează verbal și că numărul cazurilor în care oamenii au folosit violența fizică împotriva lor a crescut alarmant. Mai mult, aceștia au ajuns să fie agresați și în afara programului de către cetățenii cărora le-au blocat roțile autoturismelor. Societatea de Gospodărire Urbană Ploiești va face plângere penală împotriva agresorului de astăzi, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să suporte rigorile legii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co