Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Arena omologată, reuniunea anulată

În această dimineaţă, Arena Ilie Oană a fost inspectată din nou în vederea acordării Certificatului de Securitate. Verificările făcute au avut ca rezultat o veste bună pentru iubitorii fotbalului din Ploieşti: stadionul va putea găzdui meciuri oficiale de Liga a II-a în sezonul 2018-2019.

La inspecție au fost prezenţi reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, directorul adjunct al Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, precum şi reprezentanţii Petrolului Ploieşti şi ai Direcției de Tineret și Sport Prahova.

La stadion s-au pus panouri în limba engleză la toate intrările în arenă astfel încât oamenii veniți din alte țări să înțeleagă pe unde pot ajunge în tribune. S-au montat cișmele în toate zonele stadionului, iar în scurt timp și turnicheții vor deveni funcționabili.

Dacă arena ploieșteană a fost omologată, în schimb următoarea reuniune de la Hipodrom a fost anulată. Programată duminică, 29 iulie, Reuniunea de trap ce avea ca principal eveniment Premiul Rarău, nu va mai avea loc.

Decizia a fost determinată de numărul insuficient de cai înscrişi pentru reuniune. Regulamentul stipulează faptul că, „dacă într-o reuniune de trap nu se îndeplinesc condiţiile minime de 4 curse şi 6 cai la fiecare cursă, aceasta nu va avea loc…”.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co