Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Armăsarul Ramon II, premiat de actorul Denis Ștefan

Cursa principală a reuniunii de pe Hipodromul Ploiești, Premiul Rarău, a avut zece cai la start şi i-a revenit, după un finiş strâns, armăsarului Ramon II, avându-l în sulky pe Marian Costache. Câştigătorul a fost premiat de invitatul special, actorul Denis Ştefan, un mare iubitor de cai, coordonator al Programului Caii României și de către directorul adjunct al CSM Ploieşti, Lucian Rădulescu. Conform organizatorilor cei peste 1200 de spectatori au asistat la o întrecere ce a avut ca principal punct de reper cursa semiclasică de trap „Premiul Rarău”, încadrat de două curse de galop.
Au fost şase curse în total, patru de trap şi două de galop, toate decise pe ultimii metri, pe care publicul le-a urmărit cu maxim interes şi la finalul cărora câştigătorii au fost răsplătiţi cu binemeritatele aplauze, dar şi cu premii oferite de organizatori.
În cele două curse de galop, s-au impus iapa Batignolles, cursă rezervată cailor pur sânge englez, respectiv iapa Demona, întrecere a cailor pur sânge arab. Pe lângă actorul Denis Ștefan, premierile au mai fost făcute de maestrul emerit de box Titi Tudor, dar și de viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea. Celelalte trei curse de trap ale zilei au fost câştigate de iapa Pandora (Premiul „Laureat”), iapa Ilinka (Premiul „Manuc”) şi de iapa Zorina (Premiul „Nedelcu”). Următoarea reuniune oficială de pe Hipodromul Ploieşti va avea loc duminică, 9 septembrie, atunci când este programat să se ţină Premiul cailor de 4 ani, prima dintre cele două curse premergătoare Derbiului de Trap al României.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co