Actualitate

Asesoft-Elba- 96-80

Asesoft a aratat aseara ca este cea mai buna echipa din tara, invingandu-i pe baschetbalistii de la Elba Timisoara cu 96 la 80. In prima parte a meciului desfasurat aseara la Ploiesti, timisorenii s-au luptat sub panouri ca niciodata.
De aceea, pana dupa pauza mare .. scorul a fost in favoarea lor, gratie jocului bun al lui Paltinisanu si Dzambic. Dupa ce antrenorul Arnautovici si-a bagat oamenii in sedinta, ploiestenii s-au mobilizat dintr-o data.  In  jocul ce a adus victoria s-au remarcat atat Burlacu, Griffith , Ilic cat si Blidaru, Sjiarto sau Hargrove.  Meciul s-a incheiat in favoarea ploiestenilor care au reusit sa recupereze handicapul de la pauza si sa castige cu scorul de 96 la 80. In sezonul trecut, Timisoara a reusit cea mai mare performanta din istoria clubului, calificandu-se in finala si terminand pe locul al doilea in Liga Europei Centrale. Pentru noul campionat, antrenorul Dragan Petricevic a reusit sa-si pastreze nucleul de jucatori si pentru ca acesta cunoaste bine tactica de joc a Asesoft-ului – elevii sai au reusit seara trecuta sa puna ceva bete in roate ploiestenilor.
Urmatorul meci al lui CSU Asesoft va avea loc duminica, de la ora 17. Alb albastrii vor merge in Banie – unde vor juca cu SCM Craiova .

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co