Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Astra fără Alibec!

Astra Giurgiu va începe play-off-ul fără cel mai important om al său. Atacantul Denis Alibec este accidentat la picior și nu va juca în prima rundă, la Craiova. Antrenorul Costel Enache speră ca Denis să-și revină repede pentru că toată lumea are nevoie de el. Mai mult, un alt fotbalist de bază, fundașul Claudiu Belu-Iordache, nu va evolua în Bănie din același motiv. Pe acesta îl poate suplini internaționalul de tineret Butean care își dorește un nou succes pe terenul oltenilor.
Multă lume consideră Astra surpriza play-off-ului iar acest lucru îi ambiționează pe astriști. Ei se bucură și dansează după fiecare victorie iar jucătorii speră la căt mai multe pentru ca antrenorul să fie fericit alături de ei.
Astra este calificată și în semifinalele Cupei Romăniei dar, deja, se găndește la finală. În acest sens clubul lui Niculae a făcut o cerere la Federație pentru ca finala să se dispute pe 25 mai și nu pe 2 iunie, cum este programată, astfel încăt distanța între finalul sezonului și finala Cupei să nu mai fie de două săptămăni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co