Actualitate

Atac dur al Cătălinei Bozianu în Camera Deputaților

Atac dur, de la tribuna Camerei Deputaților, lansat de Cătălina Bozianu împotriva lui Călin Popescu-Tăriceanu și a ministrului Energiei, pe tema scumpirii carburanților.
„Domnul Tăriceanu insista în ideea că noi, românii, trăim un fel de iluzie atunci când constatăm creșterea de preț per litru de benzină sau de motorină la aceeași stație de alimentare.
A urmat o declarație similară, din partea ministrului Energiei, Toma Petcu. Domnia sa a recunoscut în fața națiunii că habar nu are de prețurile carburanților pentru că nu are permis de conducere. Este o declarație de pieton, inclusiv în sensul peiorativ al cuvântului. Domnul Petcu se dovedește a fi nu doar un pieton al șoselelor, ci și al funcțiilor publice. Un ministru al energiei care admite cu seninătate că nu știe cât costă benzina trebuie să plece acasă definitiv. Cu autobuzul, cu metroul, cu bicicleta, sau pe jos”.
Deputatul PMP Cătălina Bozianu a atras atenția asupra rupturii dintre realitățile românilor și aroganța guvernanților:
„Românii văd și simt în propriul buzunar rezultatele unei guvernări care se arată a fi dezastruoasă pentru economie. Mediul privat este din ce în ce mai sufocat de taxe și impozite, prețurile și dobânzile cresc, iar perspectivele sunt sumbre. Și mai există o realitate de care, în aroganța lor, domnii Tăriceanu, Petcu, Tudose sau Dragnea nu țin seama: românii îndură multe, dar se revoltă atunci când sunt mințiți în față, în mod repetat. Este o realitate care, mai devreme sau mai târziu, le va exploda în față domnilor guvernanți. Și îi va costa mai mult decât un drum până la benzinărie pentru a vedea cu cât au crescut prețurile”.
a concluzionat Cătălina Bozianu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co