Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Au alergat în premieră la un Campionat European

Patru atleţi ploieșteni au participat, în premieră, la un Euro dedicat seniorilor. Ei au făcut parte din delegaţia de sportivi care a reprezentat România la Campionatele Europene, desfăşurate recent în Germania, la Berlin.

Este vorba despre Costin Homiuc, Petre Rezmiveş şi Cristian Radu, de la CSM Ploiești, componenţi ai ştafetelor de 4×100 metri, primii doi, respectiv 4×400 metri, cel din urmă.

Sportivii pregătiți de Augustin Iancu, Robert Munteanu, de la CSM, și Maria Andrei, de la CSS, au avut debutul spre sfârșitul întrecerii. Primul intrat în concurs a fost Cristian Radu, alături de colegii din ştafeta de 4×400 metri, David Năstase, de la CSS Ploiești, Cosmin Trofin şi Robert Parge. În această formulă România a încheiat competiţia pe locul al 14-lea. Costin Homiuc şi Petre Rezmiveş au concurat la un interval de două zile, alături de colegii lor de ştafetă, Alexandru Terpezan şi Ionuţ Andrei Neagoe, locul ocupat fiind 12, din 16 ştafete aliniate la start.

Cei doi reprezentanţi ai CSM Ploieşti din ştafeta de 4×100 metri sunt campioni naţionali de tineret, experienţa oferită de prezenţa la un eveniment de asemenea anvergură urmând să le fie, cu siguranţă, extrem de utilă pe viitor. După o vacanță de cel mult trei săptămâni atleții ploieșteni vor relua antrenamentele pentru următorele competiții oficiale din acest an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co