Actualitate

Au aparut mieii in Campina

Mai sunt câteva zile până la sfintele sărbători de Paşte şi cei care doresc să gătească bucate din carne de miel au acum posibilitatea să facă acest lucru. În dimineaţa zilei de marţi, trei comercianţi din Sibiu au ajuns în piaţa centrală şi au pus imediat marfa la vânzare.
Ca în fiecare an, în apropierea Paştelui, Direcţia Sanitar Veterinară şi Siguranţa Alimentelor a dat o derogare pentru ca toţi comercianţii de carne de miel să poată scoată la vânzare produsele, în condiţii optime.
Camerele frigorifice au fost amenajate pe cheltuiala comercianţilor, care speră ca piaţa din Câmpina să fie pe măsura aşteptărilor. Vor ca în două zile să vândă toţi mieii.
Ce cred câmpinenii? Este mare preţul? Este mai bine să cumpere carne de miel de la un supermarket?
Pe lângă comercianţii de carne de miel sunt şi cei care vând verdeţuri. Încă nu  le merge bine afacerea, dar, conform celor declarate, de joi încolo, gospodinele vor începe să cumpere şi marfa lor. Nu de alta, dar verdeţurile sunt absolut necesare pentru pregătirea preparatelor din carne de miel.
Cât despre comercianţii de la Sibiu… nu doar că ne vând carne de miel, dar încearcă să ne facă să şi gătim ca la ei în zonă.
Aşadar, dacă doriţi să aveţi carne de miel pe masă în ziua de Paşte, Piaţa Centrală din Câmpina vă aşteaptă! Există miei, preţurile nu sunt piperate şi puteţi cere şi o reţetă de la doamnele din Sibiu. Care gătesc altfel decât la noi în zonă.
httpv://www.youtube.com/watch?v=UgHDcII5cAE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co