Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Au avut… reacție

A fost alertă, în această dimineață, la ieșirea din Ploiești. Însă totul a fost în cadrul unui exercițiu tactic, pus la cale de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova. Practic, s-a testat capacitatea de reacţie şi răspuns în cazul unui seism major cu pierderi de vieţi omeneşti şi pagube materiale importante în localităţile Ploieşti, Câmpina, Plopeni, Vălenii de Munte, Urlaţi, Mizil şi Băicoi.

Situaţia creată a presupus că pe lângă forţele de intervenţie, resursele umane şi materiale aferente fiecărei localităţi afectate, să se constituie 15 grupări operative de intervenţie punctuală.

În cadrul acestui exercițiu, s-a stabilit clar că parcarea unui centrul comercial de la ieșirea din Ploiești spre munte să devină locaţie permanentă pentru adunarea sau concentrarea mijloacelor specifice de intervenţie în sensul realizării unei planificări şi distribuiri adecvate a resurselor către locurile afectate.La această simulare au participat toate instiuțiile implicate în cazul producerii unei catastrofe.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co