Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Au batut la Petrolul acasa

Începutul returului de campionat este mai mult decât bun pentru singura echipă câmpinenană care mai poate bucura sutele de iubitori ai acestui sport. După ce în prima etapă echipa antrenată de Marius Palacianu a zdrobit echipa Voinţa Bălţeşti, cu scorul de 3-0, a urmat un meci mult mai puternic, în deplasare, la Petrolul Ploieşti. Deşi Mărgărit Ciubotaru, finanţatorul echipei, spera să de întoarcă de la Ploieşti cu un punct, jucătorii săi i-au făcut o surpriză plăcută, reuşind ca la finalul celor 90 de minute să câştige cu 2-1.
Jucătorii unei echipe situată pe locul 7 în clasament au reuşit să aducă la Câmpina cele 3 puncte puse în joc, în dauna unei echipe care visează la promovare. Şi, cum fotbalul se joacă pe bani, jucătorii lui Mara se aşteptau să primească primele pentru o victorie în deplasare. Numai că banii sunt doar… pe caiet.
Se pare că jucătorii achiziţionaţi în pauza dintre tur şi retur îşi fac treaba aşa cum trebuie. Rămâne de văzut dacă echipa Unirea Câmpina va juca la fel de bine şi în următoarele meciuri.
httpv://www.youtube.com/watch?v=Y0WQuf79d8s

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co