Actualitate

Au castigat cei mai buni

Tinerii au nevoie de mişcare şi, de cele mai multe ori, este nevoie şi de un stimulent pentru ca ei să fie atraşi către bazele sportive. Aşa cum s-a întâmplat la finalul săptămânii trecute. Nu numai tinerii ci şi cei de alte vârste, oameni care doresc să facă sport într-un mod organizat. Lucru care s-a şi întâmplat datorită celor de la PD-L, organizaţia Câmpina, care au organizat „Summer party”, ediţia 2009, prima de altfel. O ediţie care a avut succesul scontat, deşi vremea, cel puţin sâmbătă a fost deloc prielnică pentru un concurs de înot şi unul de volei pe plajă.
Mulţi s-au înscris la concurs, puţini au fost cei care au câştigat. Vorba veteranilor, este bine că s-a organizat un asemenea concurs.
Vremea nu a fost deloc pe placul organizatorilor. Totuşi, după aproape de 45 de minute de ploaie, timp în care tinerii au dansat şi au glumit, a venit şi vremea finalei la înot. O finală care a demonstrat că mama şi fiul se pot întrece la orice oră într-o competiţie.
A urmat festivitatea de premiere la înot, după care a început concursul de volei de plajă. Între timp, preşedintele filialei câmpinene a PD-L a declarat că asemenea concursuri ar trebui să fie din ce în ce mai dese.
Următoarea parte a distracţiei a fost un concurs de volei, acolo unde şi cei care se pricep, dar şi începători, au dat din ei pentru a câştiga. Şi spectacolul a fost pe cinste. Prima ediţie a Summer Party organizată de PD-L  a avut succes la public. Vremea nu a ţinut cu organizatorii. Poate la viitoarele ediţii soarele va fi sus pe cer.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co