Actualitate

Au dat „share” biletelor la meci

Fotbaliştii Petrolului au împărţit bilete fanilor pentru partida de mâine, de la ora 14, cu trupa secundă a Mioveniului.
Petroliştii au mers în vizită la un sponsor al echipei şi în incinta reprezentanţei au împărţit tichete de meci oamenilor aflaţi în zonă.
Pentru că erau în mijlocul tehnologiei moderne, jucătorii au privit la toate gadget-urile, dar au şi vorbit despre robotul umanoid Sofia. Arnăutu a fost impresionat de prezenţa Sofiei în România, iar Claudiu Tudor a imitat un astfel de robot. Petroliştii au oferit bilete şi şi-au adus aminte că, atunci când erau mici, îşi doreau şi ei să primească invitaţii la evenimente deosebite. Mijlocaşul Ciocâlteu spune că ar vrea să primească o invitaţie dublă la un meci al unei finaliste din Champions League. Cu ocazia jocului de mâine, conducerea Petrolului a făcut un gest deosebit pentru o altă formaţie echipată în galben şi albastru. Oficialii au invitat la meci clubul Tricolorul LMV Ploieşti, iar înaintea startului conducerea echipei de volei va prezenta publicului Cupa României şi titlul naţional, câştigate de Tricolorul după doar trei ani de la promovarea în prima ligă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co