Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Au fost la mică distanță de un mare succes!

Un baschetbalist care înfruntă Real și Barcelona a fost cel mai bun om al României în confruntarea de la Ploiești. Emanuel Cățe joacă în Spania, la formația Murcia. Pivotul de 21 de ani a fost format de Real Madrid fiind coleg la juniori cu starul NBA, Luka Doncic. Spune că cele mai tari dueluri sunt cu Barcelona și speră în acest sezon să salveze Murcia de la retrogradare. A sperat să califice și România la Euro însă el și ceilalți ”vulturi” au fost la un coș ”de trei” distanță de un succes foarte important. Au învins la 12 puncte diferență Macedonia deși trebuiau s-o facă la minim 15 pentru a prelua șefia grupei.
Macedonenii au devenit favoriți la Euro 2021 pe când românii mai speră să ajungă acolo. Coordonatorul românilor, Dragoste, susține că prin multă dragoste și pasiune pot ajunge la turneul final. Jocul din ,,Olimpia” s-a disputat într-o sală plină iar la final Dragoste și Cățe au fost cei mai asaltați baschetbaliști pentru poze și autografe.
“Vulturii” vor evolua duminică în Kosovo unde și-au propus să câștige pentru palmares, moral și imagine. Iar în luna august o vor lua de la capăt în precalificări unde vor “ataca” Slovacia și Cipru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co