Actualitate

Au fost puse în funcțiune semafoarele de la intersecția Str. Griviței cu Bld. Culturii

În această dimineață, au fost puse în funcțiune semafoarele de la intersecția Str. Griviței cu Bld. Culturii, două artere de circulație importante din Câmpina.
Au fost de față reprezentanți ai firmei care a realizat lucrarea, ai Primăriei, ai Poliției Municipale și ai Poliției Locale. Aceștia au stat mai bine de două ore la fața locului, împreună cu primarul Horia Tiseanu, și au analizat micile probleme apărute.
S-a constatat, de exemplu, că circulă mai multe mașini pe strada Griviței, iar unii șoferi nu au reușit să treacă de intersecție decât abia după a treia schimbare a semaforului.
Primarul a sesizat problema și frustrarea șoferilor și a cerut firmei producătoare să schimbe timpii de semaforizare, să acorde un timp mai mare de trecere celor care circulă pe strada Griviței.
Timpii de semaforizare au fost schimbați imediat, de la panoul de control care se află chiar în intersecție. Acesta este ultramodern și poate fi acționat și de la distanță.
Fiecare semafor pietonal este prevăzut cu dispozitiv acustic pentru persoanele cu deficiențe de auz și cu dispozitiv push-button, pentru confirmarea cererii de trecere a pietonilor. Modul în care se va circula în această intersecție va fi monitorizat câteva zile, de către polițiștii locali. Se va urmări și dacă sistemul de undă verde, aplicat pentru cele trei intersecții semaforizate de pe Bulevardul Culturii, fluidizează circulația în zonă.
Dacă vor apărea probleme de trafic vor fi luate măsuri și abia apoi va fi recepționată lucrarea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co