Invatamant

Au început simulările

Aproximativ 18.000 de elevi prahoveni au intrat de astăzi în febra examenelor. Vorbim despre cei de clasele a opta, a unsprezecea și a douăsprezecea care au început simulările probelor scrise ale examenelor naționale. În prima zi cu toții au simulat proba la limba română. În cazul elevilor de gimnaziu, examenul a avut o durată de două ore, iar la final cei care au învățat au răsuflat liniștiți.
Principalele scopuri ale simulărilor sunt familiarizarea elevilor cu rigorile evaluărilor pe care le vor susţine la finalul anului școlar, stabilirea nivelului real de pregătire atins în această etapă, precum şi optimizarea pregătirii în vederea obținerii unor rezultate satisfăcătoare. Așa că examenele de acest gen le prind bine și celor care dau bacalureatul anul viitor.
Simulările se vor încheia pe 17 martie, iar rezultatele vor fi comunicate elevilor în data de 31 martie. Notele obţinute nu se trec în catalog. În situaţia excepţională în care se doreşte acest lucru, elevul trebuie să solicite profesorului consemnarea notelor în catalog.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co