Social

Au marcat pentru Cupa Toamnei

Bucuria sportului a pus stăpânire, în weekend, pe sala de sport din Băicoi, unde opt echipe reprezentând instituții și societăți comerciale din oraș s-au întrecut la cea de-a treia ediție a Cupei Toamnei la fotbal în sală, o activitate ce tinde să devină tradițională pentru această urbe.
Peste 80 de participanți și-au etalat talentul și au luptat cu fair-play sub privirile spectatorilor și a invitatului special, ex-petrolistul Daniel Chiriță.
Pe primul loc s-a clasat Old Boys, pe locul doi, Lubristore, echipa Primăriei Băicoi a ocupat a treia treaptă a podiumului, iar pe patru s-a clasat Sportsuport. Diplome de participare au primit, însă, toate cele opt formații. De remarcat si performanta primarului Marius Constantin, care a fost golgeterul turneului, cu opt goluri. Competiția a fost un succes și, dată fiind preocuparea constantă a Primăriei pentru determinarea localnicilor, fie ei copii sau vârstnici, să facă sport, prin organizarea multor evenimente, se intenționează chiar organizarea unui campionat al Băicoiului, la care să participe mult mai multe echipe de fotbal amator.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co