Actualitate

Au predat ștafeta și au preluat medaliile!

Atleții de la CSS Ploiești sunt specialiști și în proba de ștafetă. Ei au reușit noi performanțe în această probă.
Recent, s-a desfășurat pe Stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București Finala Campionatului Național pentru juniori categoria 2. Atleții de la Clubul Sportiv Școlar, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au avut evoluții care i-au trimis pe podiumul de premiere.
Cel mai înalt component al echipei, Florin Nica, s-a remarcat cel mai mult având în vedere că a ocupat locul doi pe podium la individual, dar și în probele pe ștafetă. Atleții ploieșteni au reușit să obțină două medalii de argint și o medalie de bronz.
Prima medalie de argint a fost obținută de ștafeta 4 x 100 m băieți în alcătuirea Robert Ioniță, Nicolae Olteanu, Andrei Patrichi, Florin Nica. Toți aceștia au intrat în posesia titlului de vicecampioni ai României, la 19 sutimi de secundă de locul 1!
A doua medalie de argint a fost obținută de o altă ștafetă ploieșteană, în componența Nicolae Olteanu, Andrei Patrichi, Florin Nica, David Gudi, la 50 de sutimi de secundă de locul1!
A treia medalie a fost obținută de Florin Nica în proba de 200 m, atletul pregătit de profesorul Florin Andrei reușind un timp bun datorită căruia a intrat în posesia medaliei de bronz. În apropierea podiumului s-au mai aflat a doua ștafetă 4 x 100 m băieți, ștafeta 4 x 100 m fete – locul 6 și a doua ștafetă, dar de băieți, pe aceeași poziție. La concurs au participat peste 500 de sportivi, fete și băieți, din toată țara.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co