Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Au semnat

FC Petrolul Ploieşti şi-a întărit lotul cu încă doi jucători, atacantul tunisian Sofien Moussa şi mijlocaşul francez Nicolas Farina semnând angajamentele cu clubul nostru.

În vârstă de 27 de ani, atacantul tunisian, cu paşaport francez, Sofien Moussa a evoluat ultima dată la Etoile Sportive du Sahel, echipa care a terminat pe locul doi în stagiunea 2014-2015 a primei ligi tunisiene. Anterior, Moussa a jucat, tot în acelaşi eşalon, la AS Marsa, iar acum a parafat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane cu FC Petrolul Ploieşti.

La rândul său, Nicolas Farina (28 ani) poate juca fie ca mijlocaş dreapta, fie ca mijlocaş stânga, şi are experienţa primei ligi franceze, acolo unde a debutat, în 2006, cu FC Metz, într-un joc contra lui Paris St. Germain. Tot în Ligue 1, Farina a mai jucat pentru FC Evian, iar un alt reper important al carierei îl reprezintă cele două stagiuni petrecute în 2. Bundesliga, la Energie Cottbus. Acum, Farina a semnat, cu FC Petrolul Ploieşti, un contract valabil până la finalul acestui sezon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co