Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Au sosit turistii rusi!

Nici nu s-a terminat bine petrecerea de Revelion, pe Valea Prahovei, si incepe din nou distractia. Vorbim despre turistii de peste Prut. Sinaia, Busteni sau Azuga au fost luate din nou cu asalt. De catre turistii moldoveni sau rusi. Ei petrec sarbatoarea de Craciun si Revelionul dupa rit vechi. Si uite asa, statiunile de la munte sunt din nou animate.
Numai ieri, s-au cazat la o singura unitate hoteliera aproape 300 de ruși, ucrainieni sau moldoveni. Alte sute de turisti sunt asteptate astazi. Proaspetii oaspeti s-au bucurat de zapada din plin si nu au putut sa stea prea mult in camere. S-au plimbat, au vizitat si s-au dat cu sania. La Sinaia nu s-a putut ajunge la Cota 2000, intrucat instalațiile de transport pe cablu nu au funcționat din cauza vântului puternic, la Azuga s-a putut schia.
La mare cautare au fost si centrele spa. De Craciun, hotelierii le-au pregătit oaspeților de peste Prut un program plin de surprize. Pe perioada sărbătorilor pe rit vechi, pe Valea Prahovei sunt așteptați peste 1500 de turiști din spațiul ex-sovietic. Moldovenii, rușii și ucrainienii sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi, pe 7 ianuarie, iar Revelionul pe 14.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co