Actualitate

Au “vopsit” succesul

,,Cu două ore înaintea meciului mi-am vopsit căteva fire”. Atacantul Arnăutu a povestit, după meci, cum a prevestit unul din cele două goluri care au adus cele trei puncte Petrolului. El a marcat în prima repriză, cu o execuție rară pentru el, șut cu piciorul stăng bine plasat.
La îndeplinirea obiectivului acestui meci a contribuit un alt atacant, Moldoveanu. Față de colegul său, el este vopsit blond și a marcat în finalul jocului după o pasă de efect a lui Rusu. Jucătorul trecea printr-o pasă proastă iar acest gol speră să-l determine să marcheze meci de meci.
Petrolul a căștigat pentru prima oară în acest an, pe ,,Ilie Oană”. Şi a făcut o cu emoţii. Marinescu a ratat un penalti după trei ani de zile, oaspeții au avut o șansă mare la 0-1, iar Bucșa a terminat jocul cu capul spart fiind nevoit să plece imediat la vestiare. La atmosferă a contribuit şi grupul Knot din Peluza Latină, acesta împlinind 15 ani de existență pe care i-a celebrat în stil propriu.
Atmosfera deosebită a văzut-o și fostul petrolist Romario Pires. Brazilianul, acum la Astra, a venit la meci purtănd un fular al Petrolului. Formaţia ploieșteană ocupă locul cinci în ierarhia Ligii a 2-a, la trei puncte distanță de locurile promovabile. Duminică, Petrolul va juca, la Timişoara, cu ASU Politehnica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co