Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Avanpremieră la sărbătoarea promovării

Derbiul Ploieştiului, Astra 2-Petrolul, a fost o avanpremieră la spectacolul promovării care se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni.
Cartierul 9 Mai a fost animat din nou de fanii Petrolului, atât pe teren cât şi în afara lui. O parte din suporteri au venit la stadion încolonaţi, iar alţii, în grupuri şi echipaţi corespunzător.
Iar în tribune atmosfera a devenit incendiară după startul meciului.
Spectacolul tribunei a fost răsplătit de jucători prin răsturnări de scor şi numeroase ocazii. Astriştii au deschis scorul prin Chipirliu, petroliştii au întors rezultatul datorită autogolului marcat de Pahonţu şi a reuşitei lui Arnăutu. Gazdele au revenit în final şi au egalat prin Gheorghe. Galben-albaştrii au ţinut neapărat să câştige pe un teren unde odată, Tudor şi Păun jucau în prima ligă.
Derbiul oraşului a fost urmărit şi de preşedintele Astrei, Dani Coman, atacantul Urko Vera, dar şi de foştii petrolişti Lazăr şi Catinca. Un alt ex petrolist, Marius Măldărăşanu, antrenorul Astrei, s-a bucurat că echipa este neînvinsă în faţa campioanei.
Petrolul termină sezonul, sâmbătă seara, pe arena Ilie Oană, iar suporterii petrolişti pregătesc o nouă reprezentaţie marcă înregistrată, astfel că îndeamnă lumea să vină la stadion pentru a lua parte la spectacolul tribunelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co