Sport

Avantaj primire

Avantajul terenului propriu poate fi decisv. O spune Dragan Labovic, pivotul lui CSU Asesoft, înaintea confruntării cu Lokomotiv Kuban Krasnodar. Sârbul afirmă că un eventual debut în Rusia conta foarte mult din cauza drumului obositor. Așa, rușii vin la Ploiești pentru primul meci, iar alb-albaștrii vor încerca să profite. Indiferent de situație, adversarii campioanei României sunt favoriți datorită palmaresului, dar și pentru că sunt neînvinși în Europa. Acum doi ani au câștigat EuroCup și au șanse s-o facă și în acest sezon.

Labovic se așteaptă la o luptă dură pe parchet și băieții vor da totul pentru victorie. Și principalul Arnautovic merge pe aceeași linie, mai ales că îi simte foarte motivați pe jucători. Brown, Lee și ceilalți au o dorință foarte mare să câștige pentru a dovedi tuturor că nu degeaba au ajuns la acest nivel. Iar istoria clubului îi obligă, având în vedere câștigarea FIBA Europe Cup, în 2005, chiar împotriva lui Lokomotiv Rostov, actuala Kuban Krasnodar.

În plus, alb-albaștrii au două succese importante în fața altor giganți ruși, cum sunt Khimki Moscova și Krasny Volgograd, însă ambele în deplasare. Mâine seară, la sala Olimpia, trupa lui Arnautovic poate da lovitura și cu ajutorul suporterilor, care sunt chemați de jucători să-i susțină până la capăt. Grupa din care face parte și formația ploieșteană debutează în această seară cu înfruntarea dintre Valencia și Nancy.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co