Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Baftă de la Chiricheș și Pintilii

Jucătorii naționalei României au fost încurajați înainte de plecarea în Lituania. Colegii lor Mihai Pintilii și Vlad Chiricheș au asistat la antrenament, după care au stat de vorbă cu Tamaș, Pantilimon și ceilalți fotbaliști.
Ambii s-au accidentat în partida România – Muntenegru din septembrie și nu pot face parte din lotul tricolorilor pentru restul jocurilor din Liga Națiunilor. Aceștia le-au transmis colegilor și selecționerului Contra încurajări și multă baftă înaintea partidelor de joi și duminică. La ultimul antrenament de dinaintea plecării au participat 23 de jucători, alături de staff-ul condus de Cosmin Contra.
O altă absență grea este cea a lui Constantin Budescu, indisponibil pentru partidele cu Lituania și Serbia. Echipa națională de fotbal a României speră să aibă parte de noroc și cu ajutorul echipamentului de joc. Săpunaru și coechipierii vor evolua pentru prima dată în noul echipament roșu, lansat în toamna lui 2017, în deplasarea de la Vilnius.
Până acum, rezultatele au fost de partea României în culoarea respectivă. Ultimele partide pe care tricolorii le-au jucat în roșu au fost în 2014, în preliminariile EURO 2016, 1-0 în Grecia și 2-0 în Finlanda. Al doilea joc după revenirea din Lituania este programat duminică, 14 octombrie, pe Arena Națională, în fața Serbiei, echipă căreia România i-a fost egală, 2-2, la Belgrad, în septembrie.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co