Actualitate

Balconul inflorit

În a doua duminică a lunii mai, anul curent, în municipiul Câmpina se dădea startul concursului „Balconul înflorit”, o iniţiativă lansată de către consilierul local, Jenica Tabacu. Scopul urmărit: înfrumuseţarea oraşului. Toţi cei care au dorit să participe la acest concurs au avut termen de înscriere data de 15 iulie. Cum se desfăşoară, ce se întâmplă pânâ când va avea loc premierea ne-a relatat unul dintre membrii implicaţi în coordonarea concurenţilor. Aşadar, au fost numărate aproximativ 73 de taloane. Numărul acestora a fost mult mai mare, însă, persoanele respective nu au respectat regulile impuse de organizator. Din păcate nu s-a Din păcate nu s-a înţeles de către toată lumea ce înseamnă înscrierea în concurs. Au fost depuse taloane de participanţi care nu aparţineau urbei noastre, altele aveau aceeaşi adresă sau alte nereguli.
Cei aproximativ 73 de participanţi rămaşi în urma verificării taloanelor trec zilele acestea prin altă probă de foc. O comisie îi vizitează acasă pentru a vedea cum merg treburile prin… grădinile, fâcând o mică preselecţie în sensul respectării regulamentului. Balcoanele trebuie să fie cu adevărat balcoane înflorite, natura să se reverse peste pereţii respectivei locuinţe cu florile şi verdeaţa bine asezonate. Un aspect foarte important de care trebuie să se ţină cont este acela că balconul nu trebuie să fie închis. Au fost descoperiţi participanţi care îşi păzeau florile în spatele geamurilor, au fost găsite case, imobile care nu aveau balcoane şi altele care erau scoase la vânzare. Toate acestea au fost excluse din concurs.
Comisia a avut surpriza să găsească şi balcoane care cu siguranţă vor trece de această preselecţie. După aceea, toate vor fi fotografiate şi selectate. Preselecţia şi fotografierea nu vor dura mai mult de zece zile.
Acesta este doar începutul! Acesta este doar începutul! Dacă premiile vor fi câştigate în mod corect având la bază munca şi interesul pentru înfrumuseţarea localităţii, atunci, la anul vor fi mulţi mai mulţi concurenţi şi cu mai multă seriozitate.
Înmânarea premiilor se va face în cadrul evenimentului „Serbările Toamnei”, eveniment care va avea loc în perioada 19-20 septembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co