Actualitate

Bani în plus pentru “Casa Verde”

Veste bună pentru cei care vor să depună proiecte pentru programul Casa Verde. Bugetul alocat pentru acest program a fost suplimentat cu aproximativ 25%, pentru fiecare județ, începând de astazi.
Solicitantii au accesat, in principal, fonduri pentru instalarea panourilor solare presurizate. Dar au existat cateva solicitari si pentru instalarea pompelor de căldură, exclusiv pompe de căldură aer-aer.
Pe 28 septembrie, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a lansat Programul Casa Verde Clasic, atât pentru populație cât și pentru persoanele juridice, urmare a publicării Ghidului de Finanțare în Monitorul Oficial și dispoziției AFM privind perioadele în care se pot depune proiectele în vederea obținerii finanțării. Populația poate începe pregătirea dosarelor de finanțare care vor fi depuse, la sediile agențiilor pentru protecția mediului din județele de reședință, în sesiunea programată între 10 și 24 octombrie. Prin Programul Casa Verde persoanele fizice pot beneficia de finanțare prin Administrația Fondului pentru Mediu pentru instalarea, înlocuirea sau completarea sistemelor de încălzire clasice cu cele care folosesc energie verde, regenerabilă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co