Sport

Baschetbaliști de moral

Arnautovic este dezamăgit iar de proprii jucători. După partida cu Lokomotiv antrenorul Asesoftului era decepționat de atitudinea băieților care nu s-au luptat cu rușii până în ultima secundă. Este a doua oară când se întâmplă așa după meciul cu Partizan Belgrad. Atunci alb-albaștrii erau calificați, iar situația le-a creat o stare de au pierdut la 26 de puncte diferență.

Principalul Arnautovic susține că cele două momente nu se pot compara, asta și pentru că nivelul între gruparea sârba și cea rusă este foarte mare. Antrenorului ploieștean îi rămâne misiunea de a lucra mai mult la moralul jucătorilor înaintea unor astfel de partide. Asta chiar dacă formația ploieștean are în componență baschetbaliști care au câștigat Euroliga, au jucat în NBA sau la campionatul mondial.

CSU Ploiești și-a amânat meciul de cupă astfel că Arnautovic are timp destul să repare debutul dezastruos din șaisprezecimile EuroCup. Brown și coechipierii au avut liber după care au reluat antrenamentele. Toate vor fi făcute cu gândul la Nancy acolo unde campioana României va disputa, săptămâna viitoare, al doilea meci din grupa N. Și care, în opinia antrenorului și a jucătorilor, trebuie să reprezinte “schimbarea la față” pentru a dovedi că merită să joace la acest nivel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co