Actualitate

Betonieră răsturnată, pe DN1

Traficul rutier a fost îngreunat ieri seară, pe Drumul Național 1, în zona Câmpina, după ce o betonieră s-a răsturnat pe carosabil. Aceasta se deplasa pe pasajul suprateran, pentru a ieși din municipiul Câmpina în DN1, dar șoferul nu a mai putut controla vehiculul. Conform Inspectoratului Județean de Poliție, bărbatul nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat.
Din fericire, în acel moment nu treceau mașini prin zonă, iar betoniera nu s-a ciocnit de nimic. La fața locului au ajuns polițiștii care au restricționat traficul pe o bandă și au căutat soluții pentru a înlătura betoniera de pe asfalt.
Cadrele medicale i-au acordat primul ajutor bărbatului, care s-a ales cu răni ușoare, la mână și față, nefiind nevoie de transportarea sa la spital.
Abia după patru ore de la producerea accidentului, în jurul orelor 22, betoniera a fost ridicată și scoasă în afara carosabilului. Șoferul acesteia a fost sancționat contravențional de către polițiști.
Ieri, înainte de mini-vacanța de Sfânta Marie, traficul pe DN 1 a fost infernal. S-au produse multe evenimente rutiere, accidente și tamponări, la Bănești, Nistorești, Câmpina și Comarnic, fără a se înregistra victime grav rănite.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co