Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Biletul lui Dado

Campioana României la baschet este în Israel pentru un nou meci în EuroCup. Iar antrenorul ei, Dado Arnautovic, va merge, cu siguranță, la Zidul Plângerii din Ierusalim. Arnautovic spune că va căuta acolo hârtiuța pe care, anul trecut, și-a scris dorințele. Este curios să vadă dacă mai există, dar indiferent de asta are câteva lucruri de împlinit și pentru acest an.

Antrenorul celor de la CSU Asesoft spune că este foarte frumos la Ierusalim, dar este și periculos atunci când zona devine una de conflict. Arnautovic nu se gândește la așa ceva, dar cu siguranță va fi o luptă adevărată pe parchetul imensei săli a lui Hapoel. Echipa ploieșteană a jucat și sezonul trecut acolo și a pierdut la doar două puncte. Acum, Brown și coechipierii trebuie să piardă la o diferență de sub nouă puncte după ce în tur s-au impus cu 83 la 74.

Principalul Arnautovic a spus că în primul rând se gândește să câștige meciul, iar dacă nu, echipa să fie învinsă la diferența care îi asigură prezența mai departe în competiție. Și dacă nu va fi nici așa, gruparea ploieșteană trebuie să o bată pe Partizan Belgrad în ultima etapă, la Ploiești. Însă Arnautovic nu-și dorește un meci decisiv pe teren propriu, ci vrea ca împreună cu jucătorii să revină calificat din “Țara Sfântă”.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co