Actualitate

Blocaj de sistem la Permise și Înmatriculări Auto

Serverul central s-a defectat, haosul s-a instaurat. Este vorba despre situația înregistrată astăzi, la Serviciul Permise si Inmatriculari Auto Prahova. Multe persoane au venit să-și rezolve problemele, neștiind, însă, că au bătut drumul degeaba sau chiar s-au învoit de la serviciu pentru asta.
Ministerul Afacerilor Interne a postat un anunț aseară, la ora 22.36, referitor la problema apărută cu serverul central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor
“Din cauza unor defecțiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, joi 26 octombrie 2017, nu se vor putea desfășura activități cu publicul la nivelul serviciilor centrale si judetene. Personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situației în cel mai scurt timp. Imediat ce situația va reveni la normal, vom face demersurile necesare de informare a cetățenilor.”
Așa că cei care erau programați pentru ziua de maine nu pot decât să spere că situația se va rezolva în timp util.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co