Actualitate

Blocaj si carambol pe DN1

Carambol pe Drumul Naţional 1. Traficul între  Buşteni şi Sinaia a fost blocat pe ambele sensuri  mai bine de o jumătate de oră din cauza unui accident în care au fost implicate patru autovehicule. Din fericire nimeni nu a fost rănit grav, şoferii maşinilor şi pasagerii au scăpat doar cu câteva zgârieturi şi cu o sperietură groaznică.
Politiştii spun că de vină pentru producerea accidentului este şoferul unui autoturism Volkswagen care se îndrepta spre Braşov, care la ieşirea din staţiunea Sinaia s-a angajat în depăşirea unei coloane de maşini fără să ţină cont de faptul că din faţă venea un microbuz, iar carosabilul era alunecos.
Şoferul de pe microbuz a tras dreapta însă nu a putut să evite impactul şi a fost răsturnat pe marginea drumului, autoturismul Vw a fost proiectat pe celalalt sens şi a lovit încă  două autovehicule.  La faţa locului au ajuns mai multe echipe de la ambulanţă , pompieri şi poliţie.
Din cauza accidentului circulaţia pe DN1 a fost paralizată  timp de o jumătate de oră până când maşinile avariate au fost scoase în afara părţii carosabile.  
httpv://www.youtube.com/watch?v=X-XmOs4OEOg

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co