Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Bobocii Astrei

Astra a îmbobocit odată cu reunirea lotului. Formația care se antrenează la Ploiești și joacă la Giurgiu a întinerit, atât la nivelul băncii tehnice, cât și în rândul jucătorilor. Marius Măldărășanu va antrena, pentru prima oară, în prima ligă, iar mijlocașul Robert Boboc a revenit de la Sibiu, acolo unde fusese împrumutat. Măldărășanu va fi ajutat de Argeș Vintilă, posesor al licenței Pro, de secundul ”Lara” Costache, în timp ce antrenorul cu portarii va fi cel din sezonul trecut. Chiar dacă este lipsit de experiența primei ligi, Măldărășanu își dorește calificarea în play-off.
Primul antrenament al astriștilor a fost supervizat de președintele Dani Coman, cel care a avut un cuvânt greu de spus în numirea lui Măldărășanu. În așteptarea unui contract în Japonia, Takayuki Seto a venit la reunire și se antrenează cu lotul astrist. Mijlocașul Balaure și-a petrecut o parte din vacanță cu prietenul său, cfr-istul Alex Ioniță. Lui Balaure îi surâde ideea de a juca în Gruia.
Astra se pregătește la Ploiești până pe 16 iunie, când va pleca în primul cantonament, la Poiana Braşov. Din 29 iunie, trupa cuplului Măldărășanu-Vintilă va efectua un turneu de pregărire și jocuri amicale în Slovenia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co