Imobiliare Valea Prahovei
Politica

Bozianu cere remaniere și la Ministerul Educației

Menținerea în funcție a ministrului Liviu Pop a fost taxată dur de Cătălina Bozianu. Deputatul PMP a ceruse public demiterea acestuia, pentru haosul produs în sistemul de învățământ, criza manualelor pentru gimnaziu și lipsa de implicare în rezolvarea problemelor infrastructurii școlare. Iar lipsa de reacție a PSD-ului și Guvernului în contextul remanierii, nu putea trece neobservată.
“Consider acest lucru o sfidare a tuturor copiilor de vârstă școlară, a părinților acestora și a bunului-simț. De asemenea, menținerea cu orice preț în funcție a lui Liviu Pop dovedește disprețul pe care liderii PSD îl au față de educație, precum și incapacitatea acestui partid de a promova oameni competenți și decenți intelectual, care să reprezinte modele pentru copiii noștri. Dragi colegi, este evident pentru oricine că această remaniere guvernamentală nu are drept scop înlocuirea unor miniștri mai puțin competenți sau mai puțin integri cu alții care se potrivesc mai bine cerințelor oamenilor din această țară. Scopul acestei remanieri este reglarea de conturi între diferitele grupuri de interese politice și economice din PSD, din jurul sau din spatele acestui partid. Din păcate, cei care suferă din cauza războaielor politicianiste dintre liderii PSD sunt românii”, a rostit Cătălina Bozianu.
Deputatul PMP a reafirmat, la finalul declarației sale, faptul că la pachet cu miniștrii căzuți victimă acestor răfuieli, ar trebui să fie demis și cel mai dezastruos ministru din guvern: Liviu Pop, de la Educație.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co