Actualitate

Breaza, gazda unui concurs regional de carting

Peste 25 de piloți, cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani, fete și băieți, au participat, ieri, la Concursul regional de carting școlar ”Cupa Breaza”. A fost o primă ediție reușită, cu invitați de la cluburi din Prahova și alte șase județe, dar și cu mulți spectatori, care au admirat curajul și priceperea micuților.
Micii piloți au intrat pe pistă în echipament complet și s-au comportat ca niște adevărați profesioniști, neînregistrându-se niciun incident. Le plac viteza, adrenalina și competiția. Cu cartul ating chiar și viteza de 60 de kilometri pe oră.
Locul în care s-a desfășurat evenimentul, aflat în Parcul Brâncoveanu, a fost recent amenajat, aici fiind o groapă insalubră, ignorată zeci de ani de către autorități. Abia anul acesta s-au găsit bani pentru asfaltarea zonei și amenajarea ei ca teren unde se pot practica mai multe sporturi.
Cartingul este un sport costisitor, iar copiii se antrenează și participă la astfel de competiții cu sprijinul financiar al părinților. Breaza este unul dintre puținele orașe din țară unde se mai practică acest sport, la Clubul Copiilor, care a fost și principalul organizator al acțiunii.
La finalul acțiunii, toți copiii au primit diplome și cupe și au avut ocazia să socializeze în timpul mesei oferite de un om de afaceri din oraș.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co