Actualitate

Butufei, omul-Cupă

Trofeul Cupei României-Prahova poate purta foarte bine și numele de Butufei. Asta, pentru că jucătorul ploieștean deține un record greu de egalat în fotbalul românesc.
Fotbalistul lui C.S. Păulești a reușit să câștige pentru a cincea oară consecutiv Cupa României. Precedentele trofee ale mijlocașului de 28 de ani au fost adjudecate cu Astra 2 Ciorani, de încă două ori cu Păuleştiul, iar anul trecut, cu Petrolul 52.
”Butu” a tras tare pentru a bifa o ”mână de cupe”, fiind unul dintre cei mai tăvăliți jucători ai finalei. Vladimir Butufei și ceilalți jucători ai Păuleștiului s-au impus cu 2-0 în fața campioanei sezonului, CS Blejoi. Alb-albaștrii au făcut diferența într-un interval de doar trei minute. Ambele goluri s-au dat din faze fixe. Mijlocașul Ciprian Neacșu a fost eroul trupei lui Mărgărit. Mai întâi a punctat printr-o deviere cu capul, apoi a reluat cu piciorul surprinzându-l pe portarul Adi Gheorghe. Blejoienii au avut câteva ocazii tot în partea a doua, însă portarul Marinică a dovedit că nu degeaba a participat la reconstrucția Petrolului.
Un alt performer al ”cireșarilor” este atacantul Andrei Ciobanu. El este de cinci sezoane consecutive golgheterul Ligii A Prahova. Dacă gruparea din Păulești are un om abonat la acest trofeu și echipa are același statut. Este al patrulea trofeu câștigat din cele cinci finale consecutive jucate. Trofeul și medaliile au fost oferite de Silviu Crângașu, președintele Asociației Județene de Fotbal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co